Diensten

Hiervoor kun je bij mij terecht:

Van een rapportage of brochure tot website, ik schrijf toegankelijke en to-the-point teksten. Ik ben ervaren in het toepassen van storytelling in het bedrijfsleven en maak van alles een goed verhaal.

Heb je geen idee waar je moet beginnen met je interne rapportage? Misschien zoek je advies over de communicatiestrategie bij een grote verandering. Ik help je daarbij.

De tekst is (bijna) af, maar je wil er toch een extra paar ogen naar laten kijken. Zeker weten dat het foutloos is en lekker leest. Elk document kan de frisse blik van een buitenstaander gebruiken.

Klik je regelmatig rond op jouw website en denk je “goh, hoe kom ik eigenlijk over op bezoekers?” Soms gaat het verder dan een opfrisbeurt van de webteksten en kan de website nét iets logischer, consistenter en pakkender voor jouw klanten.

Zeg, tegen wie praat je eigenlijk? Het zal je verbazen hoe vaak de doelgroep wordt vergeten. Ik geef daarom een training waarin we concreet aan de slag gaan met het schrijven van leesbare teksten én aandacht is voor (het praten tegen) je doelgroep.

Ik weet het, ik weet het. Niemand houdt van cookies (behalve misschien chocolate-chip), maar deze website maakt er wel gebruik van. Als je doorgaat met het gebruiken van deze website, ga ik er vanuit dat je ermee instemt.  Meer info

Geverifieerd door ExactMetrics
Geverifieerd door MonsterInsights